Φίμωση και βραχύς χαλινός πέους

Βραχύς χαλινός πέους

Ένα από τα πιο συχνά αίτια που σε βάθος χρόνου μπορεί να προκαλέσει φίμωση είναι ο βραχύς χαλινός του πέους.
Κατά την επαφή και λόγω του βραχέως χαλινού, ασκείται μεγάλη τάση στο σημείο αυτό οπότε και προκαλούνται φλεγμονές της ακροποσθίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του δέρματος με το οποίο συμφύεται ο χαλινός του πέους ,που είναι η ακροποσθία,δηλαδή η άκρη του δέρματος περιμετρικά..Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως πολλές φορές αυτή η τάση που ασκείται από το βραχύ χαλινό δε γίνεται αντιληπτή. 
Είναι λάθος να δίδονται συνεχώς αλοιφές σε ερεθισμούς της βαλάνου και επί μακρόν , θα πρέπει να αναζητηθεί το αίτιο που προκαλεί την κατάσταση αυτή , ένα από τα οποία αποτελεί και ο βραχύς χαλινός του πέους.    

Αποκατάσταση και κόστος

Η περιτομή αποτελεί τον ενδεδειγμένο τρόπο αποκατάστασης της φίμωσης.Υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης,κατά τον πρώτο προβαίνουμε στη χρήση της κλασσικής μεθόδου ενώ κατά τον δεύτερο χρησιμοποιούμε τη συσκευή Laser ή τη διαθερμία.
Ο άντρας προσέρχεται στην κλινική και υπό τοπική αναισθησία υποβάλλεται στην άμεση αποκατάσταση του προβλήματος της φίμωσης. Με τη χρήση Laser ή τη διαθερμία ο χρόνος παραμονής στην κλινική είναι ελάχιστος,η διαδικασία τελείως ανώδυνη και φυσικά αναίμακτη.Ο άντρας φεύγει και συνεχίζει άμεσα τις δραστηριότητές του. Διάρκεια αποκατάστασης 15 λεπτά.

Όσον αφορά τους άντρες με βραχύ χαλινό η αποκατάσταση γίνεται στον χώρο του ιατρείου,με τοπική αναισθησία και την χρήση Laser ή τη διαθερμία. Η διαδικασία είναι τελείως ανώδυνη,αναίμακτη με άριστο αποτέλεσμα και άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων. Διάρκεια αποκατάστασης πέντε 5 λεπτά.

Αποκαταστήστε το πρόβλημά σας τώρα άμεσα,αναίμακτα,σωστά

Τον Dr. Πέτρο Θάνο μπορείτε να τον επισκεφτείτε πλέον και στην Αθήνα. Τα παρακάτω στοιχεία θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε εύκολα και γρήγορα να επικοινωνήσετε και να κλείσετε το ραντεβού σας με τον ιατρό.

  Ιατρείο Αθήνας - Τηλ.επικοινωνίας για ραντεβού: 6976673977

  Ιατρείο Θεσσαλονίκης - Τηλ.επικοινωνίας για ραντεβού 2310278229

• Τηλεφωνείτε καθημερινά 9:00 με 21:00 
You can also visit our Social Networks below

Ο Dr. Πέτρος Θάνος επί σειρά ετών δραστηριοποιείται στη Βόρειο Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επισκεφτείτε το προφίλ του για περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση Dr. Πέτρος Θάνος info

Στην εκπομπή που ακολουθεί αναλύονται θέματα που αφορούν τις παθήσεις του πέους όπως είναι η στυτική δυσλειτουργία και τη θεραπεία της ,η φίμωση του πέους και η αποκατάσταση με Laser, ο βραχύς χαλινός του πέους, τα κονδυλώματα,η Laser αποκατάσταση και πολλά άλλα που πιστεύουμε πως σας ενδιαφέρουν.