Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Πλαστική αποκατάσταση της φίμωσης, preputioplasty

Πλαστική αποκατάσταση την ακροποσθίας και διατήρηση του δέρματος

Η πλαστική αποκατάσταση της ακροποσθίας ,preputioplasty , γνωστή και ως "περιορισμένη ραχιαία τομή με εγκάρσια συρραφή " είναι μία πλαστική χειρουργική επέμβαση στην ακροποσθία του πέους η οποία διευρύνει το στενό δακτύλιο που έχει δημιουργηθεί στην ακροποσθία και προκαλεί τα συμπτώματα της φίμωσης. Αποτελεί μια εναλλακτική θεραπεία αποκατάστασης αντί της κλασσικής περιτομής.

Η τεχνική αυτή είναι πιο "συντηρητική", λιγότερο τραυματική και επεμβατική σε σχέση με την περιτομή , ενώ έχει το πλεονέκτημα της άμεσης αποκατάστασης με μικρή ή καμία σημαντική μεταβολή στην εικόνα του πέους καθότι διατηρείται το δέρμα της ακροποσθίας.

Χειρουργικά μπορεί να διενεργηθεί η Y-plasty ή  η Z-plasty, τεχνικές που χρησιμοποιούνται και στην επανορθωτική χειρουργική ,για να "χαλαρώσει " η έντονη πίεση που ασκείται από τον ουλώδη ιστό. Πιο συχνά μπορεί να χρειασθούν περισσότερες από μία τομές ή μεγαλύτερης έκτασης έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σίγουρο και να απελευθερωθεί η ακροποσθία.
Τον Dr. Πέτρο Θάνο μπορείτε να τον επισκεφτείτε πλέον και στην Αθήνα. Τα παρακάτω στοιχεία θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε εύκολα και γρήγορα να επικοινωνήσετε και να κλείσετε το ραντεβού σας με τον ιατρό.


•  Ιατρείο Αθήνας - Τηλ.επικοινωνίας για ραντεβού: 6976673977

•  Ιατρείο Θεσσαλονίκης - Τηλ.επικοινωνίας για ραντεβού 2310278229

• Τηλεφωνείτε καθημερινά 9:00 με 21:00 

You can also visit our Social Networks below

Δεν υπάρχουν σχόλια: