Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Μερική περιτομή

Γράφει ο  Dr. Πέτρος Δ. Θάνος ,Χειρουργός Ουρολόγος , Ανδρολόγος
 
Κατά τη μερική περιτομή αφαιρείται τμήμα της ακροποσθίας έτσι ώστε να δίνεται η δυνατότητα κάποιας κάλυψης-μερικής της βαλάνου. Σε αρκετές περιπτώσεις θα μπορούσε να εκτελεσθεί η μερική περιτομή και αυτό εξαρτάται από την έκταση καταστροφής της ακροποσθίας ,τις βλάβες δηλαδή που έχει δημιουργήσει η φίμωση.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιθυμία του ασθενή , αλλά και η κρίση του γιατρού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της αποκατάστασης.

Υπάρχουν δύο τρόποι αντιμετώπισης,κατά τον πρώτο προβαίνουμε στη χρήση της κλασσικής μεθόδου ενώ κατά τον δεύτερο χρησιμοποιούμε τη συσκευή Laser.
Ο άντρας προσέρχεται στην κλινική και υπό τοπική αναισθησία υποβάλλεται στην άμεση αποκατάσταση του προβλήματος της φίμωσης. Με τη χρήση Laser ο χρόνος παραμονής στην κλινική είναι ελάχιστος,η διαδικασία τελείως ανώδυνη και φυσικά αναίμακτη.Ο άντρας φεύγει και συνεχίζει άμεσα τις δραστηριότητές του. Διάρκεια αποκατάστασης 15 λεπτά.

Αποκαταστήστε το πρόβλημά σας τώρα άμεσα,αναίμακτα και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα
Το ιατρείο του κ. Θάνου βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Ο χώρος είναι ιδιαίτερα προσεγμένος , φιλικός και ανθρώπινος. Στο εξεταστήριο του ιατρείου μπορούν να διενεργηθούν επιπλέον μικροεπεμβάσεις και λοιπές εξετάσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας : 2310278229 , 6976673977